ЛОШИТЕ МОМЧЕТА

The Bad Guys /2022/
Страна, ВреметраенеСАЩ /100 мин./
ЖанрАнимация, Екшън, Комедия, Приключенски
Премиера15 април 2022
Режисьор:Пиер Перифел
В ролите:Озвучен на български от: Георги Стоянов, Владимир Зомбори, Албена Михова, Росен Русев, Петър Калчев, Живко Джуранов, Августина-Калина Петкова, Ана-Мария Лалова

По едноименната поредица (от 2015 г. насам) графични романи на австралийския детски писател Ерън Блейби.

Приключенията на банда грозни опасни животинки – Вълк, Змия, Акула и Пираня, които се мъчат да подобрят репутацията си, като вършат добри дела. Никой не се е провалял толкова впечатляващо в опита си да бъде добър!

Изпечената в престъпния занаят група животни ще се опита да направи най-дръзката си измама досега: те да се превърнат в образцови граждани… На света никога не е имало петима приятели, толкова печално известни, колкото „Лошите момчета“ – ослепителния джебчия г-н Вълк, опитния разбивач на сейфове г-н Змия, хладнокръвния майстор на дегизировките г-н Акула, лесно палещият се „повече мускули, по-малко акъл“ г-н Пираня и притежаващата изключително остър език г-жа Тарантула. След години на безчет обири и от позицията на най-издирваните злодеи в света, бандата най-накрая е спипана и за да ги спаси от затвора, г-н Вълк сключва сделка (която няма намерение да спазва) – Лошите момчета ще станат добри. Но дали?

Под ръководството на ненадминатия символ на доброто в техния град – очарователното (но доста арогантно) морско свинче професор Рупърт Мармалад Четвърти, – Лошите момчета се заемат да заблудят света, че са влезли в правия път. Скоро обаче г-н Вълк започва да подозира, че правенето на добро наистина може да му даде това, за което винаги е копнеел тайно: да бъде приет (такъв, какъвто е). Когато нов злодей заплашва града, г-н Вълк се наема да убеди останалата част от бандата да станат… Добрите момчета!

Ще успеят ли Лошите момчета да станат наистина добри или природата им на злодеи ще надделее и този път? Но какво означава да си „наистина добър“? Възможно ли е под фасадата на привидната добродетел да се крие нещо по-лошо? И ще могат ли петимата другари да превъзмогнат търканията помежду си, да останат заедно и да спасят града от гибел? Една забавна и поучителна история със забележителен екшън и впечатляващ визуален стил.

Коментарите са изключени.