MONSTER HUNTER: ФИЛМЪТ

Monster Hunter/2020/
Страна, ВреметраенеГермания, САЩ, Канада, Китай, Япония/99 мин./
Жанр Екшън, Приключенски, Фентъзи
Премиера26 февруари 2021
Режисьор:Пол Андерсън
В ролите:Мила Йовович, Тони Джаа, Мегън Гуд, Рон Пърлман, Диего Бонета, Джош Хелман, Клифърд Харис мл. - Ти Ай, Яник Шюман и др.

По едноименната видеоигра (след 2004 г.) на японската компания Capcom.

Когато лейтенант Артемис (Мила Йовович) и нейните предани войници са прехвърлени в един нов свят, те влизат в отчаяна битка за оцеляване срещу огромни врагове с невероятни способности. Артемис намира съюзник в лицето на тайнствен мъж, който е намерил начин да се противопостави на чудовищата.

Зад нашия свят има друг – свят на опасни и силни чудовища, които управляват своя домейн със свирепа жестокост. Внезапна пясъчна буря транспортира лейтенант Артемида и нейното подразделение (Клифърд Харис мл., Мегън Гуд, Диего Бонета) в този друг свят. Войниците са шокирани, защото откриват, че враждебната и непозната за тях среда е дом на огромни и страшни чудовища. Те са имунизирани срещу огнестрелните оръжия. В отчаяна битка за оцеляване отрядът се сблъсква с мистериозен Ловец, който успява да остане на крачка пред мощните същества, благодарение на на уникалните си умения.

Артемиза и Ловецът бавно изграждат доверие помежду си. Тя открива, че той е част от екипа ва Адмирала. Изправени пред огромната опасност, която заплашва да унищожи техния свят, смелите войни обединяват невероятните си способности и се обединяват за финалната битка.

Comments are closed