12 А

12th A Grade /2017/
Страна, ВреметраенеБългария / мин./
Жанрдрама, комедия, юношески
Премиера18 август 2017
Категория Очаква се категория
Режисьор:Магдалена Ралчева
В ролите:Радина Кърджилова, Дарин Ангелов, Мария Каварджикова, Елена Бойчева, Анелия Мангърова, Велислава Костадинова, Калоян Минев, Деян Георгиев, Василена Атанасова и др.

Продължение на „11 А“ (2015 г.). Радина Кърджилова е чаровната учителка по литература на клас от интелигентни, но вироглави тийнейджъри. Дарин Ангелов е в ролята на учителя по физкултура, който взима младата класна под своето крило.
След едногодишно прекъсване учителката Лина е върната отново на работа, в същото училище. Нов клас, нови проблеми с нейните възпитаници. Куцарова също е тук, но пък Петров го няма, за да й бъде опора. У дома, положението също не е розово – личният й живот е хаос: Лина е разделена с мъжа си, а властната й майка (Мария Каварджикова) непрекъснато я тормози за нещо. На всичко отгоре синът й Христо е малтретиран от съученици… На моменти напрежението достига крайни предели и Лина е на път да рухне. Изправена пред предизвикателствата на ученици и учители – и без подкрепа у дома, тя достига границата на психическата и професионална издръжливост. Там, където много други се отказват.За щастие, тя намира нова опора в лицето на физкултурника и бивш боксьор Александър Александров. Училищният директор г-жа Стефанова също е на нейна страна.

 

Comments are closed