ЧЕНГЕ ПОД НАЕМ

Stuber /2019/
Страна, ВреметраенеСАЩ / 93 мин./
Жанрекшън, комедия
Премиера12 юли 2019
Категория Очаква се категория
Режисьор:Майкъл Даус
В ролите:Кумейл Нанджиани, Дейв Батиста, Карен Гилън, Мира Сорвино, Бети Гилпин, Ико Уваис, Натали Моралес и др.

Детектив увлича шофьор на такси от уеб-веригата „Юбър“ в нощ, изпълнена с приключения. Едно огромно ченге и един кротък водач… какво може да се обърка?

Стю (Кумейл Нанджиани) е кротък служител в спортен магазин, който кара Юбър, за да изкара достатъчно пари – ще инвестира в бизнеса на момичето на мечтите си. Той е готов да направи всичко, за да запази петзвездния си рейтинг.
Вик Манинг (Дейв Батиста) пък е кораво ченге, алергичен към дългите разговори и технологиите. Той лесно се пали и бързо дърпа спусъка – идеалната комбинация за едно ченге…

Един ден, напускайки лекарския кабинет след операция на очите, Вик получава гореща следа за местонахождението на опасен наркопласьор, отговорен за смъртта на партньорката му. Със замъглено зрение, Вик е принуден да повика Юбър и – познайте кой се отзовава. Ще може ли тази странна двойка да преодолее разногласията си и да залови един брутален престъпник? Стю изпада в беда и за да не пострада, трябва да използва ума си и да помага на своя пътник – едновременно с това и да се грижи за високия си рейтинг! Следват смях, абсурдни ситуации и експлозии.

Comments are closed