БИКЪТ ФЕРДИНАНД

Ferdinand /2017/
Страна, ВреметраенеСАЩ /108 мин./
ЖанрАнимация , Детски , Комедия , Приключенски, Семеен
Премиера22 декември 2017
Категория Без възрастови ограничения
Режисьор:Карлос Салданя
В ролите:Озвучен на български от: Иля Пепеланов, Цветослава Симеонова, Петър Бонев, Евгени Будинов, Георги Стоянов, Явор Бахаров, Калина Асенова, Ива Стоянова, Кирил Бояджиев, Николай Върбанов

По книгата „The Story of Ferdinand“ (1936 г.) на американския детски писател Мънро Лийф, илюстрации Робърт Лоусън. Приказката за Фердинанд – гигантски бик, предпочитащ цветята пред борбата – е пленила сърцата на милиони.

Филмът разказва за приключенията на миролюбив бик (озвучен в оригинал от Джон Сина) с добро и голямо сърце, който е осиновен от любящ фермер и неговата дъщеря. Идиличнният живот на Фердинанд се променя, когато по погрешка е взет за свиреп звяр, заловен и отведен далеч от дома – в тренировъчен лагер за бикове и корида.

Но Фердинанд е твърдо решен да се върне вкъщи при семейството си. В своето пътешествие добродушният бик ще създаде много приятелства и ще промени живота на тези, които срещне.

Очарователен разказ за това, как външният вид може да бъде заблуждаващ или защо никога не трябва да съдите един бик по рогата!

Comments are closed