СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА

No Time to Die /2021/
Страна, ВреметраенеВеликобритания, САЩ/ 163 мин./
Жанрекшън, криминален, трилър, приключенски
Премиера1 октомври 2021
Режисьор: Кари Фукунага
В ролите:Даниел Крейг, Рами Малек, Бен Уишоу, Наоми Харис, Рори Киниър, Леа Сейду, Рейф Файнс, Ана де Армас, Били Магнюсън, Джефри Райт, Кристоф Валц, Лашана Линч, Дейвид Денсик, Дали Бенсала и др.

25-и филм за героя Джеймс Бонд (a.k.a. „Bond 25“)

Бонд (Даниел Крейг) се е оттеглил от активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка, но това е за кратко – старият му приятел Феликс Лайтър (Джефри Райт) от ЦРУ го търси за помощ. Мисията да спасят отвлечен учен се оказва доста по-коварна от очакваното, хвърляйки Бонд по следите на мистериозния злодей Сафин (Рами Малек), който държи в ръцете си опасна нова технология с потенциал да изтреби милиони хора.

Сафин търси отмъщение и жадува за Маделин Суон (Леа Сейду) – първата жена, която Бонд си е позволил да обича истински след смъртта на Веспър Линд и която крие не по-малко опасни тайни. Сафин смята себе си за герой, не много по-различен от Джеймс Бонд и това, което иска и е готов да направи, го превръща в наистина зловещ персонаж. Сафин е противник, срещу какъвто Бонд не се е изправял досега и за да оцелее, легендарният агент трябва да се адаптира и да намери нов начин да се справи със ситуацията, а прякото съревнование между двамата ще бъде едно от най-драматичните и експлозивни в поредицата.

Ще има ли сили и този път агент 007 да спаси света сам или трябва да приеме, че е време да получи помощ от следващото поколение? Какво се случва, когато трябва да се изправиш лице в лице с ужасяваща тайна и най-безпощадния си враг? И подготвени ли сме за края?

Зрелищен екшън, забележителни локации, иновативни джаджи, изискан стил… дълбока и драматична история, която е достоен завършек на арката на Джеймс Бонд на Даниел Крейг, започнала с хита „Казино Роял“ (2006).

Коментарите са изключени.