СЛЕД ЩАСТЛИВИЯ КРАЙ

After Ever Happy /2022/
Страна, ВреметраенеСАЩ /119 мин./
Жанрдрама, романтичен
Премиера26 август 2022
Режисьор:Кастил Ландън
В ролите:Джозефин Лангфорд, Хироу Файнс Тифин, Луиз Ломбард, Киана Мадейра, Картър Дженкинс, Роб Естес, Чанс Пердомо, Атанас Сребрев, Велизар Бинев

Продължение на филмите „След“ (2019), „След сблъсъка“ (2020) и „След падането“ (2021).
По едноименния четвърти роман (2015 г.) от тетралогията на американската писателка Анна Тод.

След като наяве излизат шокиращи истини за семействата на двойката Теса и Хардин, двамата любовници разбират, че не са кой знае колко различни. Теса вече не е сладкото, семпло, добро момиче отпреди да срещне Хардин – колкото и той не е онова жестоко и раздразнително момче, в което тя така силно се бе влюбила.

Отношенията им са преминали през доста изпитания, които от друга страна ги сплотиха. Сега Теса е единственият човек, способен да разбира и успокоява Хардин. Тайната обаче, която той крие, е толкова голяма, че тя напълно се отдръпва от всичко – дори от сродната си душа.

Четвъртият филм започва там, където приключи третият – на сватбата на майката на Хардин в Лондон. И докато Хардин решава да се изправи очи в очи с миналото си, Теса се връща в Сиатъл. Там тя се сблъсква с трагедия, която води до труден, променящ живота й избор.

Хардин иска да помогне на Теса, но е толкова зает да се бори със собствените си демони, че в крайна сметка я отблъсква. Разкритията за баща му напълно разпукват непроницаемата му фасада и Теса не е сигурна дали може да го спаси, без да се жертва. Тя разчита на помощта на приятели като Ландън и осъзнава, че за да продължи напред, трябва да се бори първо за себе си. Научава и новини за здравето си и обмисля да се премести в Ню Йорк.

Междувременно Хардин се връща и й казва колко много означава тя за него, но вероятно е твърде късно. Теса вече прекрасно съзнава коя е и от какво се нуждае. Когато са заедно с Хардин, страстта им е неоспорима, но заслужава ли си да се бори за любовта им? И на каква цена?

Изненадващо развитие насочва връзката им в съвсем нова посока…

Коментарите са изключени.