РАМБО: ПОСЛЕДНА КРЪВ

Rambo: Last Blood /2019/
Страна, ВреметраенеСАЩ / 91мин./
Жанрдрама, комедия
Премиера20 СЕПТЕМВРИ 2019
Категория Очаква се категория
Режисьор:Ейдриън Грюнбърг
В ролите:Силвестър Сталоун, Пас Вега, Шийла Шах, Ивет Монрил, Оскар Хайнада, Джесика Мадсън, Луис Мандилор, Серхио Периз-Менчета, Адриана Бараса, Ивет Монриъл, Хоакин Косио, Димитри Вегас, Стефан Чаповский, Атанас Сребрев и др.

Почти четири десетилетия, след като е пуснал първа кръв, Силвестър Сталоун се завръща като един от най-великите екшън герои на всички времена – Джон Рамбо.

Сега, Рамбо трябва да се изправи пред своето минало и да разкрие своите безмилостни бойни умения, за да осъществи отмъщение в една последна мисия. Смърноносно пътуване за отмъщение, филмът е последната глава в легендарната поредица.
11 години след събитията от предишния филм („Рамбо“, 2008 г.), зелената барета и ветеран от войната във Виетнам заминава за Мексико, за да спаси сестрата на приятелка, отвлечена от наркокартел.

Джон Рамбо: „Живях в свят на смърт. Гледах хора, които обичам, да умират. Някои – бързо, с куршум. От други не остана дори какво да погреба… През всички тези години пазех тайните си. Но настъпи време да се изправя срещу демоните си! И ако дойдат да ме търсят, ще срещнат смъртта. Аз искам отмъщение. Искам да знаят, че смъртта идва. И няма нищо, което да я спре.“

 

Comments are closed