ПРИВЛИЧАНЕ

Attraction /2018/
Страна, ВреметраенеБългария /122 мин./
Жанркомедия, романтичен, музикален
Премиера23 февруари 2018
Категория Очаква се категория
Режисьор:Мартин Макариев
В ролите:Яна Маринова, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Александър Сано, Радина Боршош, Живко Симеонов, Владимир Пенев, Клои Рахал, Николета Лозанова

Разказ за успеха, амбициите, любовта, изпъстрен с много танци. Свежа история за поколението на 20-годишните и на 40-годишните, между които има силен емоционален обмен.

Башар Рахал е в ролята на инвеститор в частното училище, около което се развива сюжетът – любовна драма (както между големите, така и между учениците) с приятелства, предателства и интриги.

Любимата на всички млада учителка по история и инструктор по танци Лора Ангелова (Яна Маринова) е въвлеченa в битка за директорското място в елитната частна гимназия, където преподава. Лора е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал, и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите й я уважават, а учениците – обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева). Докато битката прераства във война между нея и временно изпълняващата длъжността Великова, Лора трябва да жонглира между проблемите и чувствата си към новоназначения учител по музика Калин Соколов (Александър Сано). Училищните връзки ще го оплетат – но чия страна ще избере той?

Междувременно в поверения на Лора 12-и клас се завихря съвсем отделна интрига – Диана (Луиза Григорова), дъщеря на основния спонсор на елитната гимназия, е красива и секси лигла, която не пропуска да демонстрира уменията си на манипулатор и да демонстрира луксозния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което да не може да се купи със секс или пари. Дори това да е гаджето на най-добрата й приятелка Соня (Радина Боршош). Като за начало тя успява да забърка скандал между звездната двойка Васил и Соня и да ги раздели. Манипулациите на Диана водят до разразяването на скандал, в центъра на който е секс клипче с нейни съученици, заснето в танцовата зала на Лора Ангелова. Какво ще се случи, когато интересите на Диана я сблъскат с преподавателите й…

С танци, музика, любов , завист, приятелства и предателства, страст и страх, смелост и амбиция се сблъскват нашите герои, за да разкажат: Има ли място за отличници на Бала? Месец преди абитуриентския бал на своя клас, Лора Ангелова ще трябва да докаже на всички, че верният избор винаги е по-труден, но си струва!

Comments are closed