ПАРКА НА ЧУДЕСАТА

Wonder Park /2019/
Страна, ВреметраенеСАЩ, Испания /85 мин./
Жанранимация, приключенски, семеен
Премиера5 април 2019
Категория Без възрастови ограничения
Режисьор:Дейвид Файс
В ролите:Озвучен на български от Михаела Филева, Радина Кърджилова и др.

Приключенията на момичето Джун (озв. от Бриана Денски / Михаела Филева), което открива скрит от света магичен увеселителен парк.

Представете си една изгубена страна – вълшебно място, което очаква някое много специално дете да му вдъхне живот отново. И ето – паркът на чудесата вече е отворен и ще бъде страхотен ден!

Филмът е магическа картина от цветове и персонажи, която запленява и ни отвежда в нов вълшебен свят. Джун е едно щастливо и обичано дете с мечтателски дух и силно развито въображение. Един ден тя открива едно изключително необикновено място, скрито дълбоко в гората – невероятен увеселителен парк, наречен „Парка на чудесата“. Джун с изненада разбира, че той идва не откъде да е, а от собственото й въображение – и заради отказа й да вярва в него, той е напълно опустял и изоставен.

Приключенията започват и малката мечтателка – заедно с говорещите животни, които го обитават, – ще се впуснат в многобройни изпитания, за да съживят това удивително място и да го превърнат в приказния парк, който винаги е бил!

Това не е една обичайна история, а показва силата на безусловната вяра и оптимизма, вдъхновени от неподправеното детско въображение.

Коментарите са изключени.