ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: КРАЯТ

Avengers: Endgame /2019/
Страна, ВреметраенеСАЩ/182 мин./
Жанр Екшън , Приключенски, Фантастика
Премиера26 април 2019
Категория Очаква се категория
Режисьор:Антъни Русо, Джо Русо
В ролите:Крис Хемсуърт, Бри Ларсън, Карен Гилън, Еванджелин Лили, Бенедикт Къмбърбач, Скарлет Йохансон, Джош Бролин, Джон Фавро, Мишел Пфайфър, Данай Гурира, Крис Евънс, Робърт Дауни мл., Пол Ръд, Себастиан Стан, Дейв Батиста, Елизабет Олсън, Чадуик Боузман, Джереми Ренър, Марк Ръфало, Гуинет Полтроу, Дон Чийдъл, Хироюки Санада, Пом Клементиев, Франк Грило, Катрин Лангфърд и др.

Четвърти филм от поредицата „Отмъстителите“, след „Отмъстителите“ от 2012 г., „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ от 2015 г. и „Отмъстителите: Война без край“ от 2018 г. (22-ри филм от киновселената на Марвъл).

Впечатляващото ново приключение в комиксовата киновселена с епична развръзка на разтърсващите събития от предходния филм, когато Танос (Джош Бролин) предизвика смъртта на половината живи същества във Вселената. В основата на сюжета сега са високият залог и саможертва на последните оцелели супергерои. В безпощадната последна битка Отмъстителите правят отчаян опит да намалят щетите и да спрат тържествуването на безскрупулния Танос.

Освен завръщащите се Ант-Мен (Пол Ръд) и Ястребово око (Джереми Ренър), в помощ на Отмъстителите се явява и Капитан Марвел (Бри Ларсън) – една от най-могъщите супергероини, която ще ни даде да разберем на какво е способна. Дали силата й ще бъде достатъчна, за да могат Отмъстителите да надделеят над Танос и Камъните на безкрайността, или усилията им ще останат безплодни? Ще бъде ли трагичната развръзка затвърдена, за да направи място на съвсем нова линия в историята, или ще станем свидетели на епично възраждане? А може би краят е просто край?

Comments are closed