ОТКРАДНАТАТА ПРИНЦЕСА

Викрадена принцеса: Руслан i Людмила /2018/
Страна, ВреметраенеУкрайна /85 мин./
ЖанрАнимация, Детски, Комедия, Приключенски, Фантастика
Премиера6 април 2018
Категория Без възрастови ограничения
Режисьор:Олег Маламуж
В ролите:Озвучен на български от: Момчил Степанов, Елена Грозданова, Сотир Мелев, Георги Стоянов, Ненчо Балабанов, Атанас Сребрев, Станислав Пищалов

Приказна история, която се случва в дните на храбри рицари, красиви принцеси и войнствени магьосници – красива приказка за любов, смелост, приятелство и магия, поднесена с хумор за малки и големи.

Руслан е странстващ артист, който мечтае да стане рицар. Той среща очарователната Мила и се влюбва в нея – без дори да подозира, че е дъщерята на краля. Но уви, щастието на двамата влюбени не продължава дълго: злият магьосник Черномор се появява с магическа вихрушка и отвлича принцесата пред очите на Руслан, за да отнеме силата на нейната любов и да я превърне в своя собствена сила.

Без да се колебае, Руслан се впуска в преследване – едно опасно приключение! Той е единственият, който може да победи Магията със силата на своята любов, а верният Лестър е негов приятел и помощник в похода за спасяването на непоколебимата и непокорна принцеса Мила. Рицаря Руслан го чакат много препятствия, преди да спаси открадната принцеса. Истинската любов обаче е по-силна от магията!

Comments are closed