КОСМИЧЕСКИ ЗАБИВКИ: НОВИ ЛЕГЕНДИ

Space Jam: A New Legacy /2021/
Страна, ВреметраенеСАЩ,/ 115 мин./
ЖанрАнимация, Комедия, Приключенски, Семеен
Премиера16 юли 2021
Режисьор:Малкълм Д. Лий
В ролите:Дон Чийдъл, ЛеБрон Джеймс, Соникуа Мартин-Грийн, Мартин Клеба, Зоша Рокмор, Крис Дейвис, Никол Корнет, Питър Корнел и др.
Озвучен на български от: Тодор Николов, Христо Узунов, Иван Велчев, Константин Димитров, Петър Върбанов, Петър Бонев

Продължение на „Космически забивки“ от 1996 г., в което суперзвездата от НБА ЛеБрон Джеймс се събира с Бъгс Бъни и другите анимационни звезди от „Шантавите рисунки“. Шантавите рисунки се изправят срещу Страшилищата!

Шампионът от NBA и световна икона ЛеБрон Джеймс се отправя на епично приключение – трансформиращо пътешествие между два щури свята. В него ще видим колко далече са готови да стигнат родителите, за да предпазят децата си.

Когато ЛеБрон и малкият му син се озовават във виртуалния капан на зъл изкуствен интелект, баскетболната звезда ще ги върне у дома само като поведе Бъгс Бъни, Лола Бъни и останалите шантави рисунки в ожесточен баскетболен сблъсък срещу шампионите на дигиталния злодей. Шантавите рисунки ще се изправят срещу Хуните в двубой, който ще помогне на ЛеБрон да преоткрие връзката със сина си и ще покаже колко е важно да останеш верен на себе си.

 

Коментарите са изключени.