ИГРАТА НА ИГРАЧКИТЕ: ПЪТЕШЕСТВИЕТО

Toy Story 4 /2019/
Страна, ВреметраенеСАЩ, /89 мин./
Жанранимация, детски, комедия, приключенски
Премиера28 юни 2019
Категория Без възрастови ограничения
Режисьор:Джош Кули
В ролите:Дублиран на български език

В четвъртото приключение на Уди и Бъз „Светлинна година“ се разкрива една подарена играчка – Бо Пийп. Играчките се връщат с нови и вълнуващи истории за приятелство, любов и принадлежност.

Уди винаги е бил сигурен в своето място на този свят и в това, че негов приоритет е да се грижи за детето, на което принадлежи, независимо дали това е Анди или Бони. Един ден Бони донася нова играчка в стаята си – направеният от нея Виличко, който определя себе си като „боклук“, а не като играчка. Уди се нагърбва с отговорната задача да му покаже защо трябва да приеме това, че е играчка.

Когато Бони взима цялата банда на семейната екскурзия, Уди внезапно се отклонява, което му носи среща с отдавна загубената му приятелка – пастирката Бо Пийп. След годините, в които се е грижила сама за себе си, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, вече не отговарят на деликатната й порцеланова облицовка. Уди и Бо разбират, че вижданията им по отношение на живота като играчка са тотално различни, но скоро откриват, че това е последната им грижа.

 

Comments are closed