ЕНКАНТО

Encanto /2021/
Страна, ВреметраенеСАЩ, Колумбия /105 мин./
ЖанрАнимация, Комедия, Музикален, Приключенски, Фантастика
Премиера26 ноември 2021
Режисьор:Джаред Буш, Байрън Хауърд, Чарис Кастро Смит
В ролите:Озвучен на български от: Прея Осасей, Весела Бонева, Филип Аврамов, Надежда Панайотова, Анелия Шишкова, Георги Стоянов, Максим Шишков, Кръстина Кокорска, Димитрина Германова, Никола Попов, Ивайла Бояджиева, Момчил Степанов

Семейство Мадригал живее в омагьосан град в планините на Колумбия. Отиваме на приказно пътешествие до величествените планини, до изпълнен с живот малък град, до забележителна магическа къща и до едно чудно и очарователно място, наречено Енканто.

Отиваме на приказно пътешествие до величествените планини, до изпълнен с живот малък град, до забележителна магическа къща и до едно чудно и очарователно място, наречено Енканто.

Магията на Енканто е благословила децата във вълшебната къща и невероятното семейство Мадригал с уникални дарби като сила или лековитост. Всички деца, освен едно: 15-годишната Мирабел (озв. в оригинал от Стефани Беатрис). Макар и лишена от специални способности, обикновената Мирабел не спира да се бори за това, в което вярва и копнее за нещо повече в живота.

Когато магията, която обгръща Енканто, е заплашена да изчезне, най-обикновеният член на най-необикновената фамилия Мадригал се оказва последната надежда за спасение. Упоритостта на Миранда и готовността й да помогне на семейството си, въпреки съмненията й в нейните собствени достойнства, й помагат да разбере колко специална всъщност е тя! Да си обикновен е най-необикновеното нещо…

Едно пъстро музикално приключение за цялото семейство. Encanto – омагьосване! Изпълнен с много настроение, музика и цветове, филмът ще ни срещне с различна и пленяваща култура и с герои колкото различни, толкова и познати. Защото без значение къде се намираме по света, всички семейства си приличат. И вярваме или не, магията е навсякъде около нас – само трябва да я потърсим.

Коментарите са изключени.