БЪГНАТИЯТ РОН

Ron´s Gone Wrong /2021/
Страна, ВреметраенеСАЩ, Великобритания /106 мин./
ЖанрАнимация, Детски, Комедия, Приключенски, Семеен
Премиера22 октомври 2021
Режисьор:Сара Смит, Жан-Филип Вайн
В ролите:Озвучен на български от: Константин Сливнишки, Петър Бонев, Албена Михова, Момчил Степанов, Христо Бонин, Иля Пепеланов, Далия Георгиева, Веселин Симеонов

Историята на несръчния средношколник Барни и Рон – неговото ново устройство, което ходи, говори и е онлайн. Бъговете на Рон, очевидни в ерата на социалните мрежи, ги водят до пътешествие, в което двамата ще научат за истинското приятелство. Приключение, което сгрява сърцето и е изпълнено с екшън и забава.

Момче и робот ще открият неразрушимата сила на истинското „аналогово“ приятелство в дигиталната ера. Представете си устройство, което е най-бързата, модерна и сложна машина на света. А ако то не е просто устройство, а най-добрият ви приятел? Запознайте се с Би Бота, който ще ви помогне да откриете света по нов начин. Би Ботът е мечтата на всяко дете, включително и на Барни – срамежливо момче, което среща проблеми в общуването със своите връстници в училище.

Когато за рождения си ден Барни най-накрая получава мечтания ходещ и говорещ дигитален другар, той се оказва малко по-различен от останалите роботи, защото Рон е леко бъгнат. Да бъдеш различен обаче е точно това, от което едно истинско приятелство има нужда – и въпреки трудностите, Барни и Рон откриват път един към друг, а пътешествието им ще трогне и разсмее малки и големи.

Коментарите са изключени.