БАЙ ИВАН ФИЛМЪТ

/2021/
Страна, ВреметраенеБЪЛГАРИЯ / 96 мин./
ЖанрКОМЕДИЯ
Премиера 2021
Режисьор: Николай Павлов
В ролите:Димитър Кирязов, Силвия Йорданова, Николай Гурманов, Николай Кокуринков, Николай Гарабедян, Теодор Петров, Николай Станоев, Найден Найденов-Нед, Лидия Стаматова, Момчил Степанов и др.

По книгата „Светът на Ванката – Ваканцията“ (2021) на Димитър Кирязов и Силвия Йорданова и популярния герой от поредицата скечове в YouTube-канала “Светът на Ванката”.

Бай Иван (Димитър Кирязов) печели участие в популярно телевизионно шоу и тръгва за „Софията“ заедно със съпругата си Спаска (Силвия Йорданова), за да спечели голямата награда. По пътя ги очакват музикант-стопаджия, ракия в резервоара на колата, кражба на същата, пътуване с камион, малоумен полицай и множество други малки и големи катастрофи.

В крайна сметка Бай Иван стига до шоуто, но губи играта, захласнат по една от участничките. Освен играта е на път да загуби и любимата си Спаска…

По обратния път към Бургас, Бай Иван и Спаска са останали без нищо (дори колата им леко се е взривила), но въпреки всичко се връщат щастливи у дома, където обаче ги очаква една доста голяма изненада!

Коментарите са изключени.